• Gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
Webshop Trustmark

Je dient te weten dat niet alle munten van perfecte kwaliteit zijn. De kwaliteit hangt af van het slaan van de munten. Vooral bij UNC munten kan de kwaliteit iets lager zijn, of kunnen er putjes of krasjes op de munt zichtbaar zijn. De munten vallen namelijk met duizenden in een bak, waardoor die constant tegen elkaar krassen.

De kwaliteit die ik jou lever, hangt 100% af van de kwaliteit die geleverd wordt vanuit de Nationale Bank of Koninklijke Munt van het betreffende land. Ik maak geen munten schoon of behandel ze niet.

Indien je toch denkt dat de beschadiging van de munt niet volgens de aangekochte kwaliteit is, mag je mij gerust contacteren. Ik zal altijd een foto of een scan van de munt vragen. Indien ik akkoord ben dat de schade te groot is volgens de aangekochte kwaliteit, dan mag je de munt terug sturen en zal ik deze vervangen.

Aangezien beschadigingen afhangen van het slaan van de munten en dit buiten mijn macht ligt, kan ik bij deze geen terugbetaling van retourkosten voorzien.